Acasă Evenimente Vaporașele se pregătesc să revină pe Bega!

Vaporașele se pregătesc să revină pe Bega!

187
0

 

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) aduce o veste bună pentru locuitorii și vizitatorii orașului: canalul Bega se pregătește să reia circulația vaporaselor începând cu data de 1 martie 2024!

Astăzi, într-o dimineață plină de speranță, echipa STPT a coborât vaporasele la apă, pregătindu-le pentru reluarea activității pe apele pitorești ale canalului Bega. În zilele următoare, acestea vor efectua probe funcționale pentru a se asigura că totul este în regulă și că călătorii se vor putea bucura de o experiență plăcută și sigură.

Începând cu data de 1 martie 2024, timișorenii și vizitatorii orașului sunt invitați să urce la bordul vaporaselor STPT și să se bucure din nou de o plimbare relaxantă și pitorească pe malurile canalului Bega. Traseul curselor și graficul de circulație vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al STPT și în stațiile de pe traseu, astfel încât călătorii să poată planifica cu ușurință excursiile lor pe apă.

“Vânt în pupă!” este urarea călăuzitoare a echipajelor STPT, care așteaptă cu nerăbdare să ofere călătorilor zile însorite și experiențe memorabile pe canalele orașului. Prin reluarea circulației pe Canalul Bega, STPT continuă să promoveze și să susțină transportul ecologic și alternativele de relaxare și recreere în Timișoara.

Așadar, pregătiți-vă să vă îmbarcați și să vă bucurați din nou de frumusețea orașului de pe apele sale, alături de echipajele vaporaselor STPT!

Articolul precedentSolidaritate și Creativitate la Târgul Solidar de Mărțișor de la Cinema Victoria
Articolul următorPrimarul Ioan Munteanu din Liebling părăsește PNL pentru a candida din partea PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.