Acasă Evenimente Solidaritate și Creativitate la Târgul Solidar de Mărțișor de la Cinema Victoria

Solidaritate și Creativitate la Târgul Solidar de Mărțișor de la Cinema Victoria

121
0

 

Într-un gest de solidaritate și sprijin pentru familiile refugiate din Ucraina, comunitatea din Timișoara este invitată să participe la evenimentul “Târgul Solidar de Mărțișor” de la Cinema Victoria. Evenimentul este organizat pentru a susține și promova creațiile handmade ale femeilor refugiate din Ucraina, care s-au integrat în comunitatea locală prin talentul și creativitatea lor.

De-a lungul a doi ani, România a devenit un adăpost și un sprijin pentru ucrainenii care au fost nevoiți să părăsească propriile case din cauza ororilor războiului. Multe femei refugiate în Timișoara au găsit în creația manuală o modalitate de a-și exprima talentul și de a se integra în societatea gazdă. De la broșe și sacoșe la marionete pentru copii și obiecte din ceramică, creațiile lor sunt expresia unei rezistențe frumoase și a speranței pentru un viitor mai bun.

Târgul Solidar de Mărțișor va avea loc în foaierul Cinema Victoria, în perioada 24 februarie – 25 februarie, între orele 16:00 – 20:00. Participanții sunt invitați să descopere și să achiziționeze aceste obiecte deosebite, contribuind astfel la sprijinirea familiilor refugiate și oferindu-le un strop de speranță în aceste vremuri dificile.

Împreună, comunitatea din Timișoara poate aduce o rază de lumină în viețile celor afectați de conflictele din Ucraina. Vino și alătură-te evenimentului “Târgul Solidar de Mărțișor” de la Cinema Victoria, pentru a oferi un sprijin concret și pentru a transmite un mesaj de solidaritate și înțelegere.

Articolul precedentAlfred Simonis își face o armată de primari! Se pregătește pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș!??
Articolul următorVaporașele se pregătesc să revină pe Bega!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.