Acasă Evenimente Percheziții Desfășurate de Polițiștii Lugojeni în Caraș-Severin

Percheziții Desfășurate de Polițiștii Lugojeni în Caraș-Severin

156
0

 

 

La data de 23.02.2024, polițiștii de ordine publică și cei de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj au colaborat cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj pentru a efectua 2 mandate de percheziție domiciliară în localitatea Rusca Montană, județul Caraș-Severin. Aceste acțiuni au fost desfășurate în cadrul unei investigații privind săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor şi munițiilor.”

În urma perchezițiilor, autoritățile au descoperit și confiscat o serie de obiecte ilegale și suspecte. Printre acestea se numără 9 arme de vânătoare letale, de diferite calibre, 3 amortizoare pentru arme de vânătoare, 1.142 cartușe de diferite calibre pentru arme de vânătoare interzise la deținere, precum și mai multe dispozitive utilizate la fabricarea de muniție artizanală. De asemenea, au fost găsite și confiscate 2 arbalete cu lunetă deținute ilegal, dispozitive electronice (telefoane mobile, medii de stocare) și 2 vehicule de teren evaluate la aproximativ 20.000 de euro, unul dintre acestea fiind căutat de autoritățile suedeze.

În lumina probatoriului obținut, s-a decis inițierea urmăririi penale împotriva celor doi bărbați implicați în vârstă de 34 și 59 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor şi munițiilor.” Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și transferați în centrul de Reținere și Arest Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Activitatea desfășurată a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic-I.P.J Timiș, Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J Caraș-Severin și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Această acțiune demonstrează angajamentul autorităților în combaterea infracționalității și menținerea ordinii publice în comunitățile noastre.

Articolul precedentAvertizare pentru Siguranța Cățărătorilor în Zona Salvamont #Salvamont
Articolul următorAlfred Simonis își face o armată de primari! Se pregătește pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.