Acasă Social Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că se pregătește intens pentru sezonul...

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că se pregătește intens pentru sezonul de biciclit

121
0

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că se pregătește intens pentru sezonul de biciclit, evidențiind progresele înregistrate în ceea ce privește infrastructura dedicată bicicliștilor din oraș.

Unul dintre proiectele majore în desfășurare este construcția pasarelei de la strada Gelu către Crizantemelor, care va servi drept conexiune vitală între cele două maluri ale Begăi, atât pentru bicicliști, cât și pentru cei care preferă deplasarea pietonală.

În paralel, lucrările de amenajare a pistelor de biciclete de-a lungul străzii Crizantemelor avansează rapid, cu scopul de a crea un traseu ciclistic fluid, care să lege zona universitară, de pe strada Pârvan, de pista de biciclete de-a lungul malului Begăi și să ofere acces facil către noua pasarelă.

Această inițiativă nu doar încurajează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ și ecologic, ci și contribuie la creșterea siguranței și confortului bicicliștilor din Timișoara. Prin extinderea și conectarea rețelei de piste de biciclete, primăria subliniază angajamentul său față de mobilitatea durabilă și îmbunătățirea calității vieții în oraș.

Articolul precedentConsilierul local PNL, Lorenzo Barabas, a propus un amendament la plenul de ieri, care va aduce beneficii semnificative pentru peste 60.000 de elevi din Timișoara
Articolul următorPetru Roman, primarul orașului Deta, a surprins comunitatea politică locală anunțând o schimbare majoră în cariera sa politică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.