Acasă Politic Petru Roman, primarul orașului Deta, a surprins comunitatea politică locală anunțând o...

Petru Roman, primarul orașului Deta, a surprins comunitatea politică locală anunțând o schimbare majoră în cariera sa politică

340
0

 

Petru Roman, primarul orașului Deta, a surprins comunitatea politică locală anunțând o schimbare majoră în cariera sa politică. După o lungă perioadă de activitate în cadrul Partidului Național Liberal (PNL), Roman a decis să treacă la Partidul Social Democrat (PSD), marcând astfel o nouă etapă în parcursul său politic.

Această mutare vine în contextul pregătirilor pentru alegerile locale din 9 iunie, când Petru Roman va candida pentru un nou mandat în funcția de primar al orașului Deta, dar din partea noului său partid, PSD.

Decizia lui Roman de a schimba partidul surprinde pe mulți, însă el și-a motivat alegerea prin dorința de a se alătura unei formațiuni politice care, în opinia sa, va putea susține mai bine proiectele și inițiativele sale pentru dezvoltarea orașului.

În ciuda schimbării de partid, Roman își menține angajamentul față de comunitatea din Deta și își exprimă încrederea că, împreună cu noul său partid, va putea continua să aducă progres și îmbunătățiri în orașul său natal.

În timp ce unii susținători ai lui Roman îl aplaudă pentru curajul de a face o schimbare atât de radicală, alții sunt mai rezervați și așteaptă să vadă cum va afecta această mutare dinamica politică locală și direcția dezvoltării orașului Deta. Alegerile din 9 iunie vor fi, fără îndoială, un moment crucial pentru a evalua sprijinul și acceptarea comunității față de această schimbare surprinzătoare în peisajul politic local.

Articolul precedentPrimarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că se pregătește intens pentru sezonul de biciclit
Articolul următorProiectul ambițios de reabilitare termică a blocurilor din Timișoara înregistrează progrese semnificative

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.