Acasă Politic Consilierul local PNL, Lorenzo Barabas, a propus un amendament la plenul de...

Consilierul local PNL, Lorenzo Barabas, a propus un amendament la plenul de ieri, care va aduce beneficii semnificative pentru peste 60.000 de elevi din Timișoara

102
0

 

Consilierul local PNL, Lorenzo Barabas, a propus un amendament la plenul de ieri, care va aduce beneficii semnificative pentru peste 60.000 de elevi din Timișoara. Conform acestui amendament, toate unitățile de învățământ din oraș vor beneficia de sisteme de colectare separată a deșeurilor.

Acest demers este susținut de o alocare financiară corespunzătoare, cu o suplimentare a bugetului Timișoarei pentru anul 2024 cu suma de 713.600 lei. Această sumă este destinată achiziționării a aproximativ 900 de seturi de coșuri de colectare selectivă, fiecare set având 3 recipiente pentru hârtie și carton, metal și plastic.

Barabas subliniază importanța acestei inițiative în educația copiilor, afirmând că aceștia vor învăța încă de pe băncile școlii cum să reducă impactul asupra mediului înconjurător. Educația privind responsabilitatea față de mediu și promovarea culturii reciclării sunt aspecte esențiale pentru formarea unei societăți mai durabile și mai conștiente ecologic.

Barabas, care este și director general al ADID Timiș, este conștient de importanța implicării tuturor sectoarelor sociale în protejarea mediului și este hotărât să ducă la îndeplinire acest proiect care va aduce beneficii atât educaționale, cât și ecologice pentru comunitatea locală din Timișoara.

Articolul precedentSorin Ionescu, subprefect de Timiș, promovează siguranța în muncă și respectarea legislației
Articolul următorPrimarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că se pregătește intens pentru sezonul de biciclit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.