Acasă Evenimente Avertizare pentru Siguranța Cățărătorilor în Zona Salvamont #Salvamont

Avertizare pentru Siguranța Cățărătorilor în Zona Salvamont #Salvamont

120
0

 

 

În colaborare cu Parcul Natural Grup, autoritățile locale și Salvamont Timiș, vă aducem o actualizare importantă referitoare la traseul de cățărare în zona populară cunoscută sub denumirea de Via Ferrata.

**Situație Actuală și Recomandări Esențiale**

Recent, un audit riguros al siguranței traseului a relevat câteva probleme serioase care necesită atenție deosebită din partea celor care doresc să exploreze zona. Înainte de a vă aventura pe acest traseu, vă rugăm să luați în considerare următoarele:

1. **Atenție la Starea Copacilor**: În special în zona unde este montat podul, copacii prezintă semne de slăbiciune și deteriorare. Vă recomandăm să nu vă balansați pe cabluri și să traversați podul doar câte o persoană, pentru a evita orice incident nedorit.

2. **Pericole Pe Traseu**: La începutul și sfârșitul traseului, există riscuri semnificative. Un copac este complet putred în apropierea intrării în “balcon”, iar doi copaci căzuți pot prezenta pericol la coborârea din traseu. Fiți extrem de vigilenți și evitați să vă apropiați de aceste zone.

3. **Raportarea Problemelor**: Dacă observați orice problemă sau deteriorare pe traseu, precum piese desprinse, cabluri slăbite sau bolovani în mișcare, vă rugăm să raportați imediat echipei Salvamont Timiș la numărul de urgență furnizat mai jos.

**Contact Salvamont Timiș: 0739015351**

În concluzie, siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră absolută. Vă încurajăm să fiți vigilent și să respectați toate recomandările și avertismentele înainte de a vă aventura pe traseul Via Ferrata. Cu toții ne dorim să vă bucurați de experiența de cățărare în deplină siguranță și sănătate.

Cu toate acestea, vă dorim cățărări pline de aventură și emoții pozitive în mijlocul naturii!

Echipa Salvamont Timiș

Articolul precedentPetrecerea Timpului Liber în Februarie: Ocazii de Neuitat pentru Luna Iubirii
Articolul următorPercheziții Desfășurate de Polițiștii Lugojeni în Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.