Acasă Economic Sancțiuni și Măsuri Corective la UNICARM SRL Orțisoara

Sancțiuni și Măsuri Corective la UNICARM SRL Orțisoara

166
0

 

Un recent control operativ desfășurat la UNICARM SRL Orțisoara a relevat o serie de abateri serioase în ceea ce privește condițiile de depozitare și comercializare a produselor alimentare. Printre constatări se numără identificarea unor produse congelate din carne de porc care au fost transportate în condiții necorespunzătoare, întrerupând lanțul frig, vitrine frigorifice neigienizate și deficiențe în etichetare.

Abaterile constatate au inclus și practici comerciale incorecte, cu acțiuni inselatoare și omisiuni înșelătoare în privința informării consumatorilor cu privire la cantitatea netă declarată a produselor. De asemenea, au fost identificate produse depozitate la temperaturi neadecvate și lipsa menționării cantității nete la unele preparate alimentare.

Ca urmare a acestor constatări, au fost aplicate 7 amenzi contravenționale în valoare totală de 63.000 lei, iar 4 avertismente au fost emise. În plus, au fost luate măsuri complementare, inclusiv oprirea definitivă de la comercializare a peste 2720 kg de produse neconforme.

Aceste acțiuni sunt menite să asigure respectarea standardelor de siguranță alimentară și să protejeze sănătatea consumatorilor. De asemenea, este esențial ca practicile comerciale incorecte să fie eliminate pentru a promova transparența și încrederea în sectorul alimentar.

Primăria locală a solicitat încetarea practicilor comerciale incorecte și va continua să monitorizeze situația pentru a se asigura că toate măsurile corective sunt implementate în mod corespunzător.

Este important ca astfel de controale să fie efectuate periodic pentru a asigura respectarea legilor și a standardelor în domeniul alimentar și pentru a proteja interesele consumatorilor.

Articolul precedentPrimăria Timișoara intensifică acțiunile pentru menținerea orașului verde și îngrijit
Articolul următorSorin Ionescu, subprefect de Timiș, promovează siguranța în muncă și respectarea legislației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.