Acasă Evenimente Moravița se pregătește pentru o nouă etapă în educație: Grădiniță modernizată în...

Moravița se pregătește pentru o nouă etapă în educație: Grădiniță modernizată în Stamora Germană

200
0

 

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, aduce o veste importantă comunității: demarează proiectul de modernizare a Grădiniței din Stamora Germană. După semnarea contractului de finanțare acum câteva luni, primăria se pregătește acum să lanseze licitația pentru desemnarea constructorului care va aduce acest proiect la bun sfârșit.

Această veste aduce speranță și bucurie în rândul localnicilor, care așteaptă cu nerăbdare să vadă această grădiniță renovată și echipată conform standardelor moderne. Primarul Brăzdău își exprimă dorința ca după vacanța de vară, copiii preșcolari să poată începe programul în această nouă grădiniță, oferindu-le condiții optime pentru dezvoltare și educație.

În paralel, primăria are în derulare și alte proiecte importante în domeniul educației, inclusiv pentru Grădinița din Moravița și pentru fosta școală din localitatea Stamora Germană. Detaliile despre aceste proiecte vor fi comunicate pe măsură ce acestea avansează.

Aceste investiții în infrastructura educațională reflectă angajamentul autorităților locale față de dezvoltarea comunității și asigurarea unei educații de calitate pentru copiii din Moravița și împrejurimi. Odată cu finalizarea acestor proiecte, se va marca o nouă etapă în evoluția educației în zonă, oferindu-le copiilor și tinerilor mai multe oportunități pentru un viitor mai bun.

Comunitatea este invitată să urmărească cu interes evoluția acestor proiecte și să se implice activ în susținerea lor, pentru că educația este fundamentul unei societăți prospere și viitorul nostru comun.

Articolul precedentModernizare în continuare pentru Comuna Satchinez: Proiect de Asfaltare a Străzilor
Articolul următorPrimăria Timișoara intensifică acțiunile pentru menținerea orașului verde și îngrijit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.