Acasă Social Modernizare în continuare pentru Comuna Satchinez: Proiect de Asfaltare a Străzilor

Modernizare în continuare pentru Comuna Satchinez: Proiect de Asfaltare a Străzilor

130
0

 

 

În cadrul comunei noastre, eforturile de modernizare continuă și în acest an, odată cu demararea proiectului de asfaltare a străzilor. După succesul înregistrat anul trecut, când am reușit să asfaltăm mai multe artere importante precum Pe Vale, Pe Coastă, Cartiz, și alte străzi parțial, ne îndreptăm atenția către noi zone.

Anul acesta, planul nostru vizează finalizarea celui de-al doilea strat de asfaltare pe străzile Trandafirilor și Liliacului (pe vale), continuând apoi cu asfaltarea străzilor Ghioceilor, Bujorilor, și altele parțial. De asemenea, vom extinde lucrările și în localitatea Bărăteaz, unde va fi asfaltat un tronson din strada Liniștei, care a rămas neasfaltat în ani anteriori.

Lansarea lucrărilor de asfaltare este programată pentru începutul lunii martie, iar în urma discuțiilor avute cu constructorul, sperăm să le finalizăm până la sfârșitul lunii mai, inclusiv lucrările de acostamente, marcaje și montarea semnelor de circulație.

Investiția pentru acest proiect de modernizare se ridică până în prezent la peste 12.000.000 de lei, provenind atât din fonduri naționale prin programul “Anghel Saligny”, cât și din bugetul local. Odată cu finalizarea acestui obiectiv, procentul străzilor asfaltate în comuna noastră va ajunge la un impresionant 96%, lăsând în urmă doar un mic procent de străzi cu situația topografică neclară, dar care rămân în atenția noastră pentru a fi incluse în proiectele viitoare de asfaltare.

Cu încrederea că aceste lucrări vor aduce beneficii semnificative comunității noastre, ne angajăm să continuăm eforturile de modernizare pentru a asigura un mediu mai bun și mai sigur pentru toți locuitorii comunei Satchinez.

Cu respect,

Florin Olimpiu Cheaua
Primarul comunei Satchinez

Articolul precedentTineri reținuți pentru furt din farmacie
Articolul următorMoravița se pregătește pentru o nouă etapă în educație: Grădiniță modernizată în Stamora Germană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.