Acasă Social Primarul Claudiu Mihălceanu: Angajamentul pentru Dezvoltare și Calitate în Comuna Giarmata

Primarul Claudiu Mihălceanu: Angajamentul pentru Dezvoltare și Calitate în Comuna Giarmata

313
0

 

 

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, a transmis un mesaj clar și ferm cu privire la prioritățile investiționale pentru anul 2024. Într-o declarație recentă, el a subliniat importanța direcționării a trei sferturi din bugetul comunei către investiții, fie că sunt din bani proprii sau din fonduri externe.

“Așa trebuie să arate un buget atunci când vrei să faci treabă!”, a declarat primarul Mihălceanu, subliniind că investițiile reprezintă motoarele esențiale pentru dezvoltarea comunei și pentru asigurarea unui nivel de confort și servicii publice de calitate.

Bugetul pentru anul 2024 este descris ca fiind un plan simplu și realist, conceput pentru a contribui la dezvoltarea comunei și pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. Primarul a ținut să mulțumească Consiliului Local Giarmata pentru susținerea bugetului și pentru înțelegerea importanței prioritizării investițiilor.

Această abordare proactivă și angajată a administrației locale demonstrează determinarea primarului Claudiu Mihălceanu de a aduce îmbunătățiri semnificative în comuna Giarmata, subliniind importanța unei gestionări eficiente a resurselor financiare pentru beneficiul comunității locale.

Articolul precedentTabăra de Iarnă a Penitenciarului Timișoara: Oportunitatea de a Descoperi Lumea Legislației și Justiției
Articolul următorCompasiune și Solidaritate pentru Adriana Ognean: O Mamă Curajoasă în Lupta Vieții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.