Acasă Social Primăria Giroc Anunță Lansarea Proiectului pentru Un Centru de Recuperare pentru Copiii...

Primăria Giroc Anunță Lansarea Proiectului pentru Un Centru de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități

178
0

 

 

Primăria Giroc aduce la cunoștința publicului depunerea cu succes a documentației pentru un proiect important și sensibil: „Înființare centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități”, în cadrul apelului PNRR/2024/C13/MFTES/I1.

Acest centru va avea un impact semnificativ asupra comunității, oferind servicii sociale și de recuperare esențiale pentru sprijinirea a 64 de copii cu dizabilități.

Valoarea totală a investiției este de 2.374.519,22 lei (TVA inclus), cu un sprijin nerambursabil de 1.952.740,02 lei (TVA inclus). Această inițiativă reflectă angajamentul Primăriei Giroc de a asigura accesul la servicii adecvate pentru toți locuitorii săi, inclusiv pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității.

Centrul va fi amplasat în localitatea Chisoda, comuna Giroc, oferind o locație convenabilă și accesibilă pentru beneficiari și familiile lor.

Prin această inițiativă, Primăria Giroc demonstrează preocuparea și implicarea sa în îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii, consolidându-și astfel angajamentul pentru dezvoltarea și inclusiunea socială. #PrimariaGiroc #Infiintarecentrucopii #PNRR2024

Articolul precedentCentrul de Proiecte Timișoara: Susținând Moștenirea Culturală a Capitalei Europene a Culturii 2023
Articolul următorFelix Dogariu și Politehnica Timișoara: Pregătiți pentru Olimpul Scrimei Europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.