Acasă Evenimente Președintele CJ Timiș, Alin Nica, Promovează Dialogul și Eficiența la DPS Timiș

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, Promovează Dialogul și Eficiența la DPS Timiș

177
0

 

Astăzi, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a efectuat o vizită de lucru la Direcția de Prestări Servicii Timiș (DPS Timiș), cu scopul de a analiza activitatea instituției, de a contura viziunea pentru viitor și de a facilita un dialog constructiv alături de conducerea DPS Timiș, personalul de pază și personalul TESA.

Această vizită de lucru a subliniat importanța comunicării transparente și a consolidării relațiilor între angajații DPS Timiș și conducerea CJ Timiș. Președintele Alin Nica a transmis un mesaj puternic privind deschiderea și dorința de a servi comunitatea într-un mod eficient și responsabil.

Într-un efort de a promova o colaborare mai strânsă și de a îmbunătăți serviciile oferite către cetățeni, președintele Nica a subliniat importanța unui dialog amplu și constructiv între toți actorii implicați. Această abordare reflectă angajamentul său ferm față de eficiență și transparență în gestionarea resurselor publice.

Vizita de lucru la DPS Timiș marchează un pas important în consolidarea relațiilor instituționale și în promovarea unei administrații locale responsabile și orientate către nevoile comunității. #DPSTimiș

Articolul precedentHoțul Recidivist Capturat de Poliția Locală în Ghiroda
Articolul următorCentrul de Proiecte Timișoara: Susținând Moștenirea Culturală a Capitalei Europene a Culturii 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.