Acasă Social Felix Dogariu și Politehnica Timișoara: Pregătiți pentru Olimpul Scrimei Europene

Felix Dogariu și Politehnica Timișoara: Pregătiți pentru Olimpul Scrimei Europene

119
0

 

 

Felix Dogariu și Politehnica Timișoara pregătesc să facă istorie în lumea scrimei europene, participând la Campionatul European de cadeți și juniori, programat să aibă loc în perioada 22 – 29 februarie 2024, la Napoli, Italia.

La categoria floretă masculin, cadeți, Felix Dogariu, reprezentant al României, se remarcă ca fiind cel mai bine clasat din țară. Cu un ranking mondial de 28 și un total de 84 de puncte, acest tânăr de doar 15 ani speră să se claseze printre primii 16 floretiști ai Europei.

Pe de altă parte, la floretă feminin, cadeți, Politehnica Timișoara este mândră să o aibă pe Politehnica Timișoara, reprezentanta Republicii Moldova. Poziționată pe locul 13 în clasament, cu 121 de puncte, Politehnica își propune să reproducă succesul obținut în 2023, când a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de la Tallinn, Estonia.

Directorul executiv al CSU Politehnica Timișoara, Adrian Tal, exprimă mândria și susținerea echipei pentru această competiție de înalt nivel. „Le ținem pumnii și suntem siguri că vor reprezenta cu mândrie și cu rezultate deosebite clubul și țara în competiția de cadeti și juniori de la Napoli”, a spus Adrian Tal.

Cu atleti de talie mondială și sprijinul unei instituții puternice precum Politehnica Timișoara, viitorul scrimei europene este luminos pentru acești tineri sportivi talentați. #POLITEHNICATIMISOARA 🤍💜

Articolul precedentPrimăria Giroc Anunță Lansarea Proiectului pentru Un Centru de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități
Articolul următorTimișoara: Solidaritate și Speranță pentru Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.