Acasă Evenimente Centrul de Proiecte Timișoara: Susținând Moștenirea Culturală a Capitalei Europene a Culturii...

Centrul de Proiecte Timișoara: Susținând Moștenirea Culturală a Capitalei Europene a Culturii 2023

180
0

 

 

Călătoria culturală continuă în Timișoara, iar comunitatea este invitată să se alăture pentru a contribui la susținerea și extinderea programului devenit emblematic pentru oraș: Legacy Timișoara 2023.

Cu o alocare de peste 7 milioane de lei din fonduri ministeriale, proiectul își propune să sprijine efectele pozitive generate de Programul Timișoara 2023. Printre obiectivele principale se numără recunoașterea și promovarea organizațiilor sau proiectelor care au contribuit la dezvoltarea programului cultural, precum și integrarea unor noi operatori culturali care doresc să se asocieze acestei mișcări.

Anul Capitalei Europene a Culturii nu trebuie să fie doar o amintire, ci o sursă de inspirație continuă pentru oraș și comunitatea sa. Prin intermediul ideilor inovatoare și al inițiativelor creative, ne pregătim să transformăm potențialul cultural în realitate și să sărbătorim diversitatea și creativitatea în toate formele lor.

Mai multe detalii despre proiect și modalitățile de implicare pot fi găsite pe pagina Centrului de Proiecte Timișoara, care este administrată de Ministerul Culturii și este menționată în primul comentariu al acestei postări.

Prin participarea activă și colaborarea între comunitate și autorități, Timișoara continuă să-și consolideze poziția ca un hub cultural și artistic de referință în peisajul european. #DPSTimiș

Articolul precedentPreședintele CJ Timiș, Alin Nica, Promovează Dialogul și Eficiența la DPS Timiș
Articolul următorPrimăria Giroc Anunță Lansarea Proiectului pentru Un Centru de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.