Acasă Evenimente Acțiune de Deratizare în Zonă: Siguranță și Sănătate Pentru Comunitate

Acțiune de Deratizare în Zonă: Siguranță și Sănătate Pentru Comunitate

137
0

 

 

În perioada 26 februarie – 8 martie 2024, orașul nostru va fi martorul unei noi acțiuni de deratizare, având ca scop combaterea rozătoarelor și asigurarea unui mediu urban sigur și salubru pentru toți cetățenii. Această intervenție este esențială pentru menținerea igienei și prevenirea riscurilor asociate cu populația de șobolani și șoareci în zonele urbane.

Pentru ca această acțiune să fie eficientă și să aducă rezultatele dorite, este important ca fiecare locuitor să coopereze și să respecte câteva recomandări simple, menite să maximizeze succesul demersului:

**Igienizarea Spațiilor de Depozitare a Deșeurilor:**
– Este recomandat să igienizați atât spațiile interioare, cât și cele exterioare destinate depozitării deșeurilor menajere. Aceasta va reduce atracția rozătoarelor și va limita accesul acestora în zonele locuite.

**Respectarea Stațiilor Destinate Plasării Momelilor:**
– Golirea, deteriorarea sau sustragerea stațiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public, este strict interzisă. Aceste stații sunt strategice în eforturile de control al populației de rozătoare și trebuie menținute intacte pentru a asigura eficiența tratamentului.

**Supravegherea Copiilor și a Animalelor de Companie:**
– Este important să supravegheați cu atenție copiii și animalele de companie pentru a preveni contactul direct cu substanțele raticide. Aceste substanțe sunt toxice și pot fi periculoase în cazul ingestiei accidentale.

Este esențial să subliniem faptul că personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat și autorizat conform legislației în vigoare. De asemenea, aceștia sunt echipați cu echipament de protecție corespunzător pentru a asigura propria siguranță în timpul intervenției.

Prin respectarea acestor recomandări și prin colaborarea activă a întregii comunități, putem asigura succesul acestei acțiuni și putem contribui la crearea unui mediu urban mai sigur și mai sănătos pentru toți locuitorii orașului nostru.

Articolul precedentReglare de conturi în comuna Bucovăț! Vezi filmare!
Articolul următorModernizare Extinsă pe Calea Stan Vidrighin: O Nouă Era pentru Mobilitatea Urbana în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.