Acasă Evenimente Cod roșu la Vama Veche: Accident între un TIR și un autocar....

Cod roșu la Vama Veche: Accident între un TIR și un autocar. Două persoane sunt încarcerate

165
0

 

Un accident grav s-a produs vineri, în apropierea punctului de trecere a frontierei de la Vama Veche, implicând un TIR și un autocar. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Constanța, două persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii.

“Accident rutier aproape de punctul de trecere frontieră Vama Veche, un TIR cu un Autocar. Două victime încarcerate. Intervine sct. Mangalia cu 1 Asas + Descarcerare și Atpvm, 2 B SAJ”, a transmis ISU Constanța.

Autoritățile au reacționat prompt la eveniment, activând Planul Roșu la ora 18:05 pentru a gestiona situația și a interveni în ajutorul victimelor.

În momentul impactului, în autocar se aflau 24 de pasageri, printre care trei minori și 21 de adulți. Din fericire, în urma efectuării triajului, s-a constatat că niciunul dintre pasagerii autocarului nu necesită îngrijiri medicale de urgență.

Echipele de intervenție sunt mobilizate pentru a asigura asistență medicală și pentru a elibera persoanele încarcerate, în timp ce autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Situația este în continuare în dinamică, iar autoritățile își concentrează eforturile pentru a asigura siguranța și asistența necesară tuturor celor implicați în tragicul incident de la Vama Veche.

Articolul precedentConsiliul Județean Timiș anunță semnarea contractelor subsecvente pentru distribuirea produselor lactate și a fructelor în școlile și grădinițele din județul Timiș
Articolul următorCălătorie în Anul de Deschidere a Capitalei Europene a Culturii Timișoara 2023!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.