Acasă Social Casa de Cultură a Municipiului Timișoara vă invită să descoperiți o călătorie...

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara vă invită să descoperiți o călătorie ghidată de iubirea Cristinei Renard

141
0

 

Lucrările artistice ale Cristinei Renard sunt expuse la Galeria Rondona, începând cu data de 12 martie 2024, oferindu-vă o incursiune într-un univers plin de culoare și viață.

Cristina Renard a fost o prezență activă în peisajul artistic timișorean, fiind, pentru o perioadă, președinta asociației „Romul Ladea”. Deși a fost nevoită să-și întrerupă activitatea de creație din cauza unei deficiențe vizuale, a reușit să-și recapete parțial vederea și să revină la pasiunea sa pentru artă. Cu ajutorul unei lupe, a pictat cu pasiune și determinare, redând orașul său natal într-o lumină unică și vibrantă.

Acuarelele sale captivante surprind farmecul și atmosfera orașului Timișoara, transmitând emoție și poveste în fiecare nuanță și fiecare detaliu. Expoziția reprezintă o oportunitate unică de a explora și aprecia talentul inconfundabil al Cristinei Renard și de a experimenta frumusețea orașului Timișoara într-un mod nou și captivant.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de această incursiune artistică și de a vă îmbogăți experiența culturală. #cristinarenard #timisoarainacuarele

Articolul precedent⚠️ “Atât s-a putut… 5 ani cu executare” ⚠️
Articolul următorTimișoara revine la viață: Concursul „Călătorul Bulevardului Cetății“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.