Acasă Evenimente Călătorie în Anul de Deschidere a Capitalei Europene a Culturii Timișoara 2023!

Călătorie în Anul de Deschidere a Capitalei Europene a Culturii Timișoara 2023!

120
0

 

 

Cu un an în urmă, am început această călătorie îndelung așteptată, iar astăzi privim cu încredere spre viitorul cultural al Timișoarei, care va rămâne pentru totdeauna o Capitală Europeană a Culturii!

Această aniversare marchează nu doar un moment în timp, ci și o etapă semnificativă în evoluția culturală a orașului nostru. În această călătorie plină de emoție și învățăminte, mulțumim tuturor celor implicați – artiști, comunitate locală, parteneri și susținători – pentru contribuția lor esențială la succesul și frumusețea acestui proiect cultural de amploare.

Programul cultural unic, intitulat “Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, este o expresie a diversității și creativității care definesc orașul nostru. În acest an de deschidere, ne-am bucurat de numeroase evenimente și activități culturale captivante, care au adus împreună comunitățile locale și au celebrat bogăția patrimoniului nostru cultural.

Pe măsură ce continuăm să sărbătorim și să explorăm moștenirea noastră culturală comună, ne angajăm să continuăm să aducem lumină și inspirație în viețile locuitorilor noștri și ale celor din întreaga Europă.

#TM2023 #ECoC #Timisoara #CapitalaEuropeanaaCulturii #cultura #CulturaEuropeana #Patrimoniu #Romania #LuminaTale #OrasulLiberSpiritulLiber

Articolul precedentCod roșu la Vama Veche: Accident între un TIR și un autocar. Două persoane sunt încarcerate
Articolul următorGuvernul se mută de la Palatul Victoria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.