Acasă Social Primarul Florin Octavian Bucur împreună cu Locuitorii din Cartierul Serena 2: O...

Primarul Florin Octavian Bucur împreună cu Locuitorii din Cartierul Serena 2: O Discuție Constructivă pentru Comunitate

173
0

 

 

Ieri, primarul comunei Moșnița Nouă, Florin Octavian Bucur, însoțit de reprezentanții biroului tehnic, s-a întâlnit cu locuitorii din Cartierul Serena 2 pentru a discuta despre viitoarele proiecte și inițiative ce vizează îmbunătățirea calității vieții în zonă.

Printre subiectele abordate în cadrul întâlnirii s-au numărat:

✅ **Extinderea Iluminatului Public în Parteneriat cu Cetățenii:** Primarul și locuitorii au discutat despre necesitatea extinderii rețelei de iluminat public pentru a asigura o mai mare siguranță și confort în zona Cartierului Serena 2. S-a propus inițierea unui parteneriat între autorități și comunitate pentru realizarea acestui proiect, evidențiind importanța colaborării între administrație și locuitori în beneficiul comun.

✅ **Sistem de Drenaj și Refacerea Drumului Pietruit:** Un alt subiect important a fost cel legat de infrastructură, mai precis realizarea unui sistem de drenaj pentru preluarea apelor pluviale și refacerea drumului pietruit din zonă. Prin intermediul unui acord cadru încheiat cu Moșnițeana SRL, s-a discutat despre modalitățile concrete prin care aceste lucrări pot fi realizate într-un timp cât mai scurt, având în vedere nevoile urgente ale comunității.

Această întâlnire reprezintă un exemplu pozitiv al implicării administrației locale în dialogul direct cu cetățenii, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și exprima preocupările și de a contribui la modelarea viitorului comunității. Hashtag-urile #MosnitaNoua, #PrimariaMosnitaNoua au fost folosite pe rețelele de socializare pentru a informa și implica un număr cât mai mare de locuitori din comunitatea locală. Acest tip de interacțiune deschisă și transparentă reprezintă un pas important în procesul de dezvoltare și consolidare a comunității locale.

Articolul precedentPrins în Flagrant Delict cu 2 Kilograme de Cocaină: Operațiunea de Combatere a Traficului de Droguri în Timișoara
Articolul următorPrimăria Timișoara Achită Datoriile Istorice către E.ON După 11 Ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.