Acasă Evenimente Primarul Dan Vîrtosu Anunță Următoarea Întâlnire cu Cetățenii din Comuna Giroc

Primarul Dan Vîrtosu Anunță Următoarea Întâlnire cu Cetățenii din Comuna Giroc

186
0

 

Primarul comunei Giroc, domnul Dan Vîrtosu, adresează un mesaj de recunoștință și apreciere celor prezenți la ultima întâlnire cu cetățenii, exprimându-și recunoștința pentru interesul manifestat.

Cu ocazia acestei comunicări, primarul anunță cu entuziasm data și ora următoarei întâlniri cu locuitorii comunei Giroc. Astfel, evenimentul este programat să aibă loc miercuri, 21 februarie, începând cu ora 18:30. Locația stabilită pentru desfășurarea întâlnirii este lângă terenul de baschet de pe strada Bârzava.

Invitația este deschisă tuturor locuitorilor comunei Giroc, iar primarul îi așteaptă cu drag să participe și să contribuie cu idei, propuneri sau preocupări legate de comunitatea locală.

Astfel de întâlniri reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cetățeni de a comunica direct cu autoritățile locale, de a aduce în discuție problemele și nevoile comunității și de a contribui la luarea deciziilor în ceea ce privește dezvoltarea și îmbunătățirea vieții în comuna Giroc.

Primarul Dan Vîrtosu își exprimă dorința sinceră de a vedea o prezență cât mai numeroasă la acest eveniment și își reiterează invitația călduroasă pentru toți locuitorii comunei Giroc să participe activ la discuții și să împărtășească ideile lor pentru o comunitate mai bună și mai prosperă.

Articolul precedentCe poți face în Timișoara între 17 și 20 februarie!?
Articolul următorConsiliul Județean Timiș anunță semnarea contractelor subsecvente pentru distribuirea produselor lactate și a fructelor în școlile și grădinițele din județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.