Acasă Social Ce poți face în Timișoara între 17 și 20 februarie!?

Ce poți face în Timișoara între 17 și 20 februarie!?

192
0

 

În căutarea unei modalități de a petrece timpul liber în acest weekend? Ei bine, avem câteva sugestii pentru tine! Bucură-te de varietatea ofertelor culturale și artistice din Timișoara în cadrul unui calendar cultural plin de evenimente fascinante.

**Sâmbătă, 17 februarie:**

🎶 **Recital Educativ pentru Bebeluși** – Oferă-ți micuțului o experiență muzicală educativă la Sala Capitol, unde violonista Marta Chiș și harpista Mihaela Faur îi vor familiariza pe cei mici cu sunetul muzicii clasice.

🎨 **Expoziție de Artă** – Vizitează Galeria Rotonda și explorează universul artistic al artistei Cristina Renard în expoziția sa “Timișoara în Acuarelă”.

**Duminică, 18 februarie:**

🎶 **Recital Cameral cu Andrei Ioniță și Balázs Demény** – Experimentează magia muzicii clasice la Sala Capitol, unde violoncelistul de renume mondial Andrei Ioniță și pianistul Balázs Demény îți vor încânta auzul cu un recital cameral memorabil.

🎭 **Spectacole de Teatru pentru Copii și Adolescenți** – Teatrul German prezintă două reprezentații ale piesei “Hänsel și Gretel”, regizată de Simona Vintilă, adresată copiilor cu vârsta peste 6 ani. Totodată, Teatrul Maghiar îți oferă o incursiune în lumea adolescenților cu spectacolul “Nimic”.

**Luni, 20 februarie:**

🎭 **Continuarea Serii de Spectacole “Hänsel și Gretel”** – Dacă ai ratat spectacolul în weekend, ai ocazia să-l vezi și luni la Teatrul German.

🎶 **Concert Simfonic cu Filarmonica Banatul Timișoara** – Nu rata concertul simfonic susținut de Orchestra Filarmonicii Banatul Timișoara sub bagheta dirijorului Radu Popa și cu solistul Félix Dervaux la corn.

💕👗 **Târg de Dragobete, Mărțișor și Ziua Femeii** – Învață-ți partenerul sau partenera cu un cadou special de la Centrul de Proiecte, unde vei găsi cele mai inspirate produse autohtone pentru Dragobete, Mărțișor și Ziua Femeii.

📽 🍿 **Cinema Victoria Timișoara și Cinema Timiș** – Relaxază-te cu un film la cinema și bucură-te de selecția de filme noi și populare care rulează în această săptămână.

Alege-ți preferatul sau participă la cât mai multe evenimente pentru a-ți transforma weekend-ul într-o experiență memorabilă și plină de distracție!

Articolul precedentReluarea Circulației Tramvaielor pe Bulevardul Cetății din Timișoara: Un Pas Importat către Modernizare
Articolul următorPrimarul Dan Vîrtosu Anunță Următoarea Întâlnire cu Cetățenii din Comuna Giroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.