Acasă Social Buget Record pentru Dezvoltarea Municipiului Timișoara în 2024: Educație, Sănătate și Spații...

Buget Record pentru Dezvoltarea Municipiului Timișoara în 2024: Educație, Sănătate și Spații Verzi în Prim-plan

184
0

 

 

Primăria Municipiului Timișoara propune pentru anul 2024 un buget impresionant, care reflectă angajamentul continuu al administrației locale pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții în oraș. Cu cifre record pentru educație, sănătate, întreținerea parcurilor și spațiilor verzi, bugetul propus pentru anul în curs atinge suma de 2.526.886.930 de lei, în creștere față de anul precedent.

Această creștere continuă evoluția dinamică din 2023, când o sumă record de 635 de milioane de lei a fost investită în dezvoltarea orașului, subliniind importanța acordată proiectelor de infrastructură și serviciilor publice.

Pentru a asigura transparența și participarea cetățenilor la procesul decizional, Primăria organizează o dezbatere publică pe tema proiectului de buget, care va avea loc luni, 19 februarie 2024, începând cu ora 17:00, în Sala de Consiliu a Primăriei. Cetățenii interesați sunt încurajați să își exprime opinii, sugestii sau propuneri referitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului pentru anul în curs.

Persoanele care doresc să participe la dezbatere sunt rugate să își anunțe intenția de participare și să transmită opiniile lor până la data de 19.02.2024, ora 11:00, la adresa de e-mail: camelia.crisan@primariatm.ro.

Participanții la dezbatere vor avea posibilitatea de a-și susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre, având o limită de exprimare de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de buget și anexele acestuia pot fi consultate integral online, iar reprezentarea bugetului pe domenii poate fi accesată la linkurile din comentariile atașate. Așteptăm implicarea și contribuția activă a cetățenilor pentru conturarea unui buget care să servească în cel mai bun mod interesele și nevoile comunității.

Articolul precedentEliminarea cu Succes a Rampelor Ilegale de Gunoi în Timișoara: Un Pas Important către Orașul Curat
Articolul următorAvertisment important de la Primăria Orașului Deta: Fraudele prin Mesaje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.