Acasă Evenimente Primarul Claudiu Mihălceanu Împărtășește Bucuria Copilăriei Cu cei mici de la Școala...

Primarul Claudiu Mihălceanu Împărtășește Bucuria Copilăriei Cu cei mici de la Școala și Grădinița din Cernăteaz

220
0

 

 

Primarul Claudiu Mihălceanu din comuna Giarmata a transmis un mesaj plin de căldură și emoție cu ocazia Zilei Internaționale a Lecturii, sărbătorită pe 15 februarie. Acesta a descris experiența de a redescoperi magia copilăriei petrecând timp prețios alături de cei mici la Școala și Grădinița din Cerneteaz.

Primarul a fost prezent la eveniment pentru a citi din cărțile de povești copiilor și pentru a împărtăși cu ei momente de bucurie și învățăminte din viața de zi cu zi. A transmis că este mândru de tinerii din comunitatea sa și că are încredere deplină în viitorul comunei Giarmata, știind că este în mâinile bune ale acestor copii plini de energie și entuziasm.

Această inițiativă demonstrează angajamentul și implicarea primarului în promovarea educației și a culturii în rândul tinerilor din comunitatea sa. Lectura și interacțiunea cu copiii sunt modalități esențiale de a stimula imaginația și creativitatea acestora, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă și la construirea unei baze solide pentru viitorul lor.

Prin astfel de evenimente, Primăria Giarmata își arată sprijinul și susținerea pentru educație și pentru valorile transmise prin lectură și cultură. Aceste eforturi contribuie la întărirea legăturilor în comunitate și la consolidarea sentimentului de apartenență și solidaritate între locuitorii comunei.

Articolul precedentPrimăria Timișoara Achită Ultima Tranșă din Datoria Către EON
Articolul următorComemorând o Figură de Seamă: Prof. Dr. Horia Vermeșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.