Acasă Evenimente Primăria Timișoara Achită Ultima Tranșă din Datoria Către EON

Primăria Timișoara Achită Ultima Tranșă din Datoria Către EON

219
0

 

 

Primăria Timișoara a făcut un pas important către gestionarea eficientă a resurselor financiare, anunțând joi că a achitat ultima tranșă din datoria istorică a Companiei Locale de Termoficare (COLTERM) către EON, în valoare de 284.238 lei.

Această plată marchează un moment semnificativ în eforturile Primăriei Timișoara de a-și onora obligațiile financiare și de a gestiona responsabil resursele publice. Achitarea acestei datorii istorice consolidează relațiile instituționale și consolidează încrederea partenerilor comerciali.

Această acțiune reflectă angajamentul autorităților locale pentru o administrare transparentă și eficientă a finanțelor publice, în beneficiul comunității. Prin astfel de măsuri, Primăria Timișoara demonstrează responsabilitatea și determinarea de a asigura un climat economic stabil și durabil pentru oraș și locuitorii săi.

Această realizare evidențiază importanța unei gestionări responsabile a finanțelor publice și a respectării obligațiilor financiare, consolidând poziția Primăriei Timișoara ca un partener de încredere în relațiile comerciale și instituționale.

Prin continuarea acestor eforturi, Primăria Timișoara își asumă angajamentul de a asigura un mediu economic sănătos și sustenabil, care să contribuie la prosperitatea și bunăstarea comunității locale.

Articolul precedentPrimăria Moșnița Nouă Anunță Predarea de Amplasament pentru Proiectul PNRR
Articolul următorPrimarul Claudiu Mihălceanu Împărtășește Bucuria Copilăriei Cu cei mici de la Școala și Grădinița din Cernăteaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.