Acasă Evenimente Primăria Moșnița Nouă Anunță Predarea de Amplasament pentru Proiectul PNRR

Primăria Moșnița Nouă Anunță Predarea de Amplasament pentru Proiectul PNRR

146
0

 

Primăria Moșnița Nouă marchează un moment important în implementarea proiectelor finanțate prin PNRR, odată cu predarea de amplasament pentru execuția unui proiect vital pentru comunitatea locală. Astăzi, în prezența domnului primar Florin Octavian Bucur, a dirigintelui de șantier, a reprezentantului societății de construcții și a reprezentanților din Biroul Tehnic, a avut loc ceremonia de predare a amplasamentului pentru proiectul “Managementul Deșeurilor pentru Centrele de Colectare cu Aport Voluntar (CAV-uri)”.

Proiectul este finanțat în valoare de 4.558.786,52 lei (TVA inclus), iar contractul de execuție a fost încheiat pentru suma de 2.378.011,05 lei (TVA inclus).

🟢 Termenul de execuție este de 6 luni, iar locația proiectului este în Moșnița Veche.

Această inițiativă demonstrează angajamentul Primăriei Moșnița Nouă pentru îmbunătățirea infrastructurii locale și pentru crearea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru locuitorii săi. Centrul de colectare cu aport voluntar va contribui la gestionarea eficientă a deșeurilor și la promovarea unui comportament ecologic responsabil în comunitate.

#MosnitaNoua #PrimariaMosnitaNoua #MoșnițaVeche #Albina #Urseni #Rudicica #proiect #finantare #PNRR #centrudecolectare

Prin astfel de inițiative, Primăria Moșnița Nouă își continuă eforturile de modernizare și dezvoltare durabilă, asigurând un viitor mai bun pentru toți locuitorii săi.

Articolul precedentComercializarea Produselor de 1 Martie: Informații și Instrucțiuni Importante
Articolul următorPrimăria Timișoara Achită Ultima Tranșă din Datoria Către EON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.