Acasă Evenimente Comercializarea Produselor de 1 Martie: Informații și Instrucțiuni Importante

Comercializarea Produselor de 1 Martie: Informații și Instrucțiuni Importante

90
0

 

 

Începe sezonul comercializării produselor pentru 1 Martie în Timișoara, iar autoritățile locale au stabilit reguli și proceduri pentru comercianții care doresc să își vândă produsele în locațiile desemnate. Iată ce trebuie să știți:

🗓️ Perioada de depunere a cererilor de autorizare: Comercianții pot transmite solicitările de autorizare către primărie începând de luni, 19 februarie, până în 21 februarie.

🧑‍💻 Depunerea cererilor: Cererile se depun online, după crearea unui cont pe site-ul primăriei, completând toate datele personale necesare. Pentru cei care au nevoie de îndrumare în procesul de înregistrare, se oferă servicii de consiliere la camera 12.

📑 Actele necesare: Cererea tip disponibilă online, copie act de identitate, act de identitate în original, și copie a certificatului unic de înregistrare pentru firme.

‼️ Costurile: Taxa de autorizare este de 83 de lei, iar taxa de ocupare a domeniului public este de 2 lei/mp/zi sau 3 lei/mp/zi în zona centrală.

📍 Locațiile de comercializare: Lista completă a locațiilor este furnizată, inclusiv piețe și străzi desemnate pentru vânzare.

‼️ Documente necesare la locul de vânzare: Avizul pentru desfășurarea activității de comerț stradal, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public, și actul de identitate.

🗑️♻️ Curățenia: Comercianții sunt responsabili de menținerea curățeniei în locurile de vânzare, altfel li se va retrage avizul.

Cedarea spațiului către o altă persoană și nerespectarea măsurilor fiscale se sancționează conform legislației în vigoare.

Prin respectarea acestor reguli și proceduri, ne dorim să avem un sezon de comercializare a produselor de 1 Martie ordonat și în conformitate cu normele legale.

Articolul precedentVă căsătoriţi anul acesta? ,,Târgul pentru mirese” vă așteaptă, în weekend, la Iulius Town
Articolul următorPrimăria Moșnița Nouă Anunță Predarea de Amplasament pentru Proiectul PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.