Acasă Evenimente Primarul Flavius Alin Roșu aduce problemele comunității Șag în atenția liderilor naționali

Primarul Flavius Alin Roșu aduce problemele comunității Șag în atenția liderilor naționali

455
0

 

 

Flavius Alin Roșu, primarul din comuna Șag și prim-vicepreședinte ACoR (Asociația Comunelor din România) – filiala Timiș, a participat recent la Adunarea Generală a ACoR desfășurată la București. În cadrul acestui eveniment, primarul Roșu a avut întâlniri importante cu înalți demnitari ai statului român, inclusiv cu prim-ministrul Marcel Ciolacu și președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, pentru a discuta despre nevoile și problemele comunităților locale.

Primarul Roșu a folosit această oportunitate pentru a sublinia dificultățile cu care se confruntă comuna Șag, dar și alte comunități din județul Timiș și din întreaga țară. În discuțiile sale cu liderii naționali, el a evidențiat necesitatea unor soluții concrete pentru problemele legate de infrastructură, educație, sănătate și alte domenii importante pentru dezvoltarea comunităților locale.

Cu încrederea că autoritățile centrale înțeleg profund provocările cu care se confruntă comunitățile, primarul Roșu a exprimat speranța că acestea vor lua măsurile necesare pentru a rezolva cât mai multe dintre aceste probleme. El a subliniat importanța colaborării între administrația locală și cea centrală în vederea identificării și implementării soluțiilor eficiente.

Utilizând hashtag-urile #Șag și #ACoRTimiș, primarul Roșu și-a exprimat angajamentul față de comunitatea sa și a evidențiat importanța apartenenței la rețeaua ACoR, care facilitează schimbul de experiență și bune practici între comunele din întreaga țară.

În concluzie, participarea primarului Flavius Alin Roșu la Adunarea Generală a ACoR și dialogul său cu liderii naționali reprezintă un pas important în direcția soluționării problemelor comunităților locale. Angajamentul său față de nevoile comunității Șag și față de colaborarea între administrația locală și cea centrală este un exemplu de leadership și implicare în dezvoltarea comunității.

Articolul precedentPrimăria Satchinez încurajează contribuabilii să-și plătească impozitele și taxele în avans
Articolul următorElevii de la Liceul Calderon primesc instruire în prim ajutor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.