Acasă Evenimente Elevii de la Școala Gimnazială Șag, în vizită la Instituția Prefectului Județul...

Elevii de la Școala Gimnazială Șag, în vizită la Instituția Prefectului Județul Timiș

141
0

 

 

Astăzi, elevii de la Școala Gimnazială Șag au avut oportunitatea de a descoperi culisele activității instituționale în cadrul unei vizite la Instituția Prefectului Județul Timiș. Subprefectul Timișului, Sorin Ionescu, a fost gazda acestui eveniment educativ, oferind elevilor o perspectivă unică asupra rolului și responsabilităților instituției.

Alături de colegi din cadrul prefecturii și de directorul adjunct al AJOFM Timiș, fost subprefect al județului, Matei Suciu, elevii au avut ocazia să înțeleagă mai bine ce înseamnă activitatea instituțională și rolul pe care aceasta îl joacă în comunitate. Subprefectul Sorin Ionescu și Matei Suciu le-au vorbit elevilor despre diversele aspecte ale administrației publice locale și despre importanța colaborării între instituții în vederea îmbunătățirii vieții comunității.

Vizita a oferit elevilor oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții instituțiilor publice și de a adresa întrebări în legătură cu activitatea acestora. Astfel, au avut șansa să învețe din prima mână despre procesele administrative și despre modul în care acestea influențează viața cotidiană a locuitorilor județului Timiș.

Pentru elevi, această experiență a fost nu doar educativă, ci și inspirațională, oferindu-le o perspectivă nouă asupra posibilităților de implicare civică și de contribuție la dezvoltarea comunității lor. Vizita la Instituția Prefectului Județul Timiș a fost parte a unui efort mai amplu de educație civică și de familiarizare a tinerilor cu instituțiile publice și cu procesele administrative.

Astfel de inițiative reprezintă un pas important în promovarea participării active a cetățenilor în viața comunității și în consolidarea relației dintre administrația publică și cetățeni. Subprefectul Sorin Ionescu și echipa sa continuă să sprijine astfel de activități, recunoscând importanța educării tinerilor în privința responsabilităților civice și a valorilor democratice.

Articolul precedentElevii de la Liceul Calderon primesc instruire în prim ajutor
Articolul următorAbateri grave la SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara – Măsuri drastice luate de autorități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.