Acasă Social Abateri grave la SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara – Măsuri drastice...

Abateri grave la SC PROFI ROM FOOD SRL Timișoara – Măsuri drastice luate de autorități

148
0

 

 

Recent, autoritățile de control din Timișoara au descoperit o serie de abateri grave la SC PROFI ROM FOOD SRL, situată pe Aleea F C Ripensia nr 29. Printre constatări se numără produse alimentare cu modificări organoleptice, produse preambalate cu alterări evidente și condiții necorespunzătoare de igienă în spațiul de desfacere.

Conform raportului oficial, au fost identificate următoarele abateri:

– Produse alimentare din carne de pui și porc refrigerate, cu modificări organoleptice, umiditate excesivă și lichid sanguinolent în exces.
– Produse alimentare din pește și fructe de mare congelate, cu modificări organoleptice evidente, inclusiv arsuri de îngheț, cauzate de decongelare și recongelare ulterioară.
– Nerespectarea temperaturii de depozitare, păstrare și transport.
– Igienă necorespunzătoare în zona de prestare a serviciilor de alimentație publică de tip Fast-Food, inclusiv depuneri de grăsimi arse și resturi alimentare în cuptoare și fripteuze, precum și spații neigienizate corespunzător.
– Lipsa elementelor de identificare-caracterizare necesare materiilor prime, precum produsele de panificație.
– Prezența legumelor depreciate, afectate de putregai, în spațiul de desfacere.

Ca urmare a acestor constatări, au fost aplicate 4 amenzi contravenționale în valoare totală de 15.000 lei, iar firma a primit un avertisment. În plus, au fost luate măsuri complementare, printre care oprirea temporară a prestării serviciilor în zona de alimentație publică până la remedierea deficiențelor, precum și oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme.

Aceste acțiuni drastice ale autorităților demonstrează angajamentul lor ferm față de siguranța alimentară și protecția consumatorilor. Este important ca astfel de inspecții să continue și că măsurile luate să fie respectate cu strictețe pentru a asigura că astfel de abateri nu se mai repetă în viitor.

Articolul precedentElevii de la Școala Gimnazială Șag, în vizită la Instituția Prefectului Județul Timiș
Articolul următorDemolare și Transformare: Primăria Timișoara De la Ruine la Utilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.