Acasă Sport Sectia de handbal CSC Giarmata este mândră să anunțe succesul remarcabil al...

Sectia de handbal CSC Giarmata este mândră să anunțe succesul remarcabil al fetelor de la Millenium 2

298
0

 

!

Sectia de handbal CSC Giarmata este mândră să anunțe succesul remarcabil al fetelor de la Millenium 2, care au reușit să obțină locul 2 în grupa Speranță, în cadrul unei competiții recente desfășurate în sala sporturilor din Giarmata.

Evenimentul a avut loc ieri, iar eforturile și devotamentul acestor tinere sportive au fost recunoscute și premiate pe deplin. Performanța lor remarcabilă este o dovadă a muncii lor asidue și a dedicării lor față de handbalul de performanță.

Această realizare reprezintă nu doar un succes individual, ci și o reușită pentru întreaga comunitate de handbal de la Giarmata. Echipa Millenium 2 este un exemplu de determinare și pasiune pentru sport, și ne bucurăm să le felicităm pentru performanța lor impresionantă.

Pentru CSC Giarmata, promovarea și dezvoltarea handbalului juvenil sunt priorități importante, iar succesul fetelor de la Millenium 2 demonstrează încă o dată valoarea și potențialul acestui sport în comunitatea noastră.

Felicitări fetelor pentru locul 2 în grupa Speranță! Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în handbalul din Giarmata și suntem mândri să vă avem alături în echipa noastră! #handball #copii #giarmata #cscmilleniumgiarmata🤍💙

Articolul precedentA fost prins cu 242km/h pe un drum cu viteza legală de 120km/h
Articolul următorCristi Tănase: De la Gloria Pe Teren la Lupta cu Demonii Personali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.