Acasă Evenimente CS Phoenix Buziaș: Performanțe Remarcabile pentru Echipa de Handbal Feminin

CS Phoenix Buziaș: Performanțe Remarcabile pentru Echipa de Handbal Feminin

1757
0

 

 

Sectia de handbal CS Phoenix Buziaș este mândră să anunțe reușita remarcabilă a fetelor antrenate de profesoara Simona Redac. Echipa a obținut locul 3 în grupa Speranță, în cadrul unei competiții recente desfășurate la Sandra, Timiș.

Această performanță nu este doar o realizare sportivă individuală, ci și o victorie pentru întreaga comunitate de handbal din Buziaș. Munca asiduă, determinarea și pasiunea pentru handbal ale acestor fete au fost pe deplin recompensate, evidențiind faptul că efortul și devotamentul lor au dat roade.

Echipa este alcătuită din jucătoare talentate și dedicate: Pana Daria, Buhna Sofia, Carausu Vanessa, Tomescu Damaris, PIrvu Iasmina, Tifrea Elena, Tifrea Cristina, Buftea Selena, Nistor Maria, Nechita Andreea, Hanganu Daria, Jivan Ana-Maria și, nu în ultimul rând, Redac Alexia, un adevărat motor al echipei, cu o medie de 16 goluri pe meci. Felicitări tuturor pentru angajamentul și pasiunea lor pentru acest sport minunat!

Următoarea provocare pentru CS Phoenix Buziaș este reprezentată de piticii de la minihandbal, care vor concura duminica, 18 februarie, la Giarmata. Echipa este pregătită să demonstreze încă o dată talentul și determinarea de care dau dovadă și să continue să aducă bucurie și succes în comunitatea de handbal din Buziaș.

Articolul precedentCristi Tănase: De la Gloria Pe Teren la Lupta cu Demonii Personali
Articolul următorPrimăria Comunei Tomești Anunță Proiectul de Îndiguire a Râului Bega în Colonia Fabricii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.