Acasă Evenimente Aston Martin modelul nou a rupt un parapet în apropiere de Traian...

Aston Martin modelul nou a rupt un parapet în apropiere de Traian Vuia

344
0

 

Un accident rutier a avut loc astăzi pe Autostrada A1, la kilometrul 443, în apropierea localității Traian Vuia (Timiș), în sensul de mers spre Timișoara. Conform informațiilor primite, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median al autostrăzii, fiind ulterior proiectat în afara părții carosabile.

În urma impactului, banda de urgență a fost închisă pentru traficul rutier până la aproximativ ora 19:30, pentru a permite intervenția echipelor de intervenție și pentru a facilita acțiunile de recuperare a autovehiculului implicat în accident.

Autoritățile recomandă șoferilor să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnalizările rutiere temporare instituite pentru gestionarea traficului în acest sector al autostrăzii. De asemenea, se îndeamnă la prudență și la respectarea regulilor de circulație, în vederea evitării producerii altor incidente rutiere.

Pentru a evita întârzieri neplăcute, conducătorii auto sunt sfătuiți să-și planifice traseul în avans și să fie la curent cu informațiile despre starea traficului, astfel încât să poată lua decizii în cunoștință de cauză în timpul călătoriei lor.

Autoritățile competente desfășoară investigații pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor exacte în care s-a produs acest accident și pentru aplicarea măsurilor corespunzătoare în vederea prevenirii unor incidente similare în viitor.

Articolul precedentInvestiții în Confort și Sustenabilitate: Primăria Timișoara Continuă Programul de Reabilitare Termică
Articolul următorPrimăria Satchinez încurajează contribuabilii să-și plătească impozitele și taxele în avans

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.