Acasă Evenimente Explozie urmată de Intervenție de Urgență în Timișoara

Explozie urmată de Intervenție de Urgență în Timișoara

283
0

 

 

Astăzi, 10 februarie 2024, ora 14:21, orașul Timișoara a fost martorul unei explozii devastatoare la o locuință de pe strada Dimineții. Evenimentul a fost rapid gestionat de către echipele de intervenție ale pompierilor, care au răspuns prompt și eficient pentru a limita pagubele și a asigura siguranța locuitorilor din zonă.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, cu o echipă bine pregătită și echipată: o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator și două echipaje SMURD, inclusiv unul cu medic, o autospecială pentru transportul personalului și a victimelor multiple. De asemenea, două ambulanțe SAJ au fost mobilizate pentru a oferi asistență medicală de urgență.

Potrivit primelor informații, nu există persoane blocate sub dărâmături, iar cei 3 adulți și cei 4 copii care se aflau în locuință au reușit să se salveze în siguranță. Cu toate acestea, o persoană de sex feminin a fost evaluată medical din cauza unui atac de panică.

Actualizare II: Conform ultimelor informații, patru minori și doi adulți, inclusiv un însoțitor, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Eforturile continuă pentru a evalua situația și a oferi sprijinul necesar familiilor afectate de acest tragic incident.

Articolul precedentIntervenție Rapidă în Urma unui Accident Rutier în Coșava
Articolul următorAniversarea a 20 de ani de la implementarea numărului unic pentru urgențe 112 în România: Un moment de recunoștință și colaborare pentru siguranța cetățenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.