Acasă National Cătălin Drulă: “Reparăm Bucureștiul După Ani de Jaf PSD-ist”

Cătălin Drulă: “Reparăm Bucureștiul După Ani de Jaf PSD-ist”

193
0

 

 

Într-o declarație recentă, Cătălin Drulă, liderul USR, a adus în discuție ani întregi de guvernare PSD în București, caracterizându-i drept o perioadă de jaf și stagnare. Drulă subliniază că reconstrucția orașului nu va fi un proces rapid, dar se arată încrezător că primarul actual, Nicușor Dan, va continua eforturile începute pentru modernizarea Bucureștiului.

“PSD a furat Bucureștiul în mandatele Sorin Oprescu și Gabriela Firea”, a declarat Drulă, evidențiind neajunsurile aduse de politica administrației anterioare. Cu toate acestea, liderul USR subliniază că schimbarea este în curs și că orașul va beneficia de eforturile constante pentru îmbunătățire.

În ceea ce privește peisajul politic național, Drulă aduce critici la adresa actualului guvern și a președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză de colaborare cu PSD-ul. În opinia sa, PSD și PNL sunt două fețe ale aceleiași monede, iar lupta împotriva lor este un aspect crucial pentru USR.

Referindu-se la performanțele sale la Ministerul Transporturilor, Drulă se laudă cu realizările sale, afirmând că în opt luni a făcut ceea ce PSD-ul nu a reușit să realizeze în 27 de luni. Aceasta, spune el, demonstrează că reformele sunt posibile și că alianța Dreapta Unită este pe calea cea bună pentru a aduce schimbarea în România.

În final, Drulă a reiterat determinarea USR de a învinge la alegeri și de a reconstrui o Românie modernă și prosperă.

Articolul precedentTimișoara Începe Demolarea a 231 de Garaje pentru a Face Locuri de Parcare
Articolul următorPompierii din București, Acuzați de Furt în Urma Intervenției la un Incendiu: Reacția ISU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.