Acasă Evenimente Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș pregătește partea fizică a Programului...

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș pregătește partea fizică a Programului Intensiv Hibrid (BIP) 2024 despre Incluziune

126
0

 

 

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș se pregătește pentru partea fizică a Programului Intensiv Hibrid (BIP) 2024 despre Incluziune. Unsprezece studenți din programele de studiu de Medicină Generală și Fizioterapie – coordonați de către Asist. Prof. Daniela Șilindean și Prof. Elena Amăricăi – vor participa în luna martie la întâlnirile interculturale și interprofesionale din Antwerp, Geel și Turnhout, într-o strânsă colaborare cu partenerii noștri de la Universitatea Thomas More de Științe Aplicate din Belgia și Universitatea de Științe Aplicate Protestante din Ludwigsburg, Germania.

Această inițiativă face parte din cadrul programului Erasmus+, având ca scop promovarea incluziunii, internaționalizării și interculturalității în domeniul medical și al terapiei fizice. Prin intermediul acestei experiențe interdisciplinare și interculturale, studenții vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine diversitatea culturală și de a dezvolta abilități de lucru în echipă într-un mediu internațional.

Sub îndrumarea profesorilor coordonatori, participanții vor lua parte la întâlniri, workshop-uri și proiecte practice, având ocazia să interacționeze cu colegi din alte țări și să își îmbogățească cunoștințele și perspectivele asupra conceptului de incluziune în context medical și social.

Această experiență internațională reprezintă o oportunitate valoroasă pentru studenții de la Universitatea Victor Babeș de a-și dezvolta abilitățile interpersonale și interculturale, pregătindu-i pentru o carieră de succes într-un mediu medical tot mai divers și globalizat. Prin implicarea lor activă în acest program, ei demonstrează angajamentul și deschiderea către provocările și oportunitățile oferite de mediul internațional contemporan.

Articolul precedentȘoferul de la Primăria Satchinez Se Pensionează După 24 de Ani de Serviciu
Articolul următorBugetul Direcției de Prestări Servicii Timiș pentru Anul 2024: Investiții în Dezvoltare și Modernizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.