Acasă Evenimente Șoferul de la Primăria Satchinez Se Pensionează După 24 de Ani de...

Șoferul de la Primăria Satchinez Se Pensionează După 24 de Ani de Serviciu

167
0

 

După 24 de ani de serviciu dedicat și devotat în cadrul Primăriei comunei Satchinez, domnul Georgescu Aurel, șofer pe autospeciala de stingere a incendiilor, a decis să se pensioneze la vârsta frumoasă de 65 de ani. Această decizie a fost anunțată oficial de către Primăria Satchinez printr-un comunicat de presă.

În cadrul acestui comunicat, colegii lui Georgescu Aurel își exprimă recunoștința și aprecierea pentru dedicarea și profesionalismul de care acesta a dat dovadă de-a lungul anilor. “Stimate coleg, suntem onorați că te-am avut în echipa noastră timp de 24 de ani, îți mulțumim pentru modul exemplar în care ți-ai îndeplinit îndatoririle de serviciu și te-ai implicat în servirea comunității noastre”, se arată în mesajul transmis de către colectivul Primăriei.

Domnul Georgescu Aurel a avut un rol esențial în asigurarea siguranței și protecției comunității, fiind responsabil pentru conducerea autospecialei de stingere a incendiilor. Prin profesionalismul și abnegația sa, a contribuit la menținerea ordinii și securității în localitatea Satchinez.

Cu toate că se retrage din activitatea de serviciu, colegii îi transmit urări de bunăstare și sănătate pentru perioada următoare. “Cu mult respect, îți urăm o pensie lungă, plină de bucurii și multă sănătate pentru zilele care urmează”, se încheie mesajul adresat domnului Georgescu Aurel.

Astfel, comunitatea din Satchinez își exprimă recunoștința și respectul față de un membru al echipei care și-a dedicat viața servirii și protejării celor din jur. Contribuția lui Georgescu Aurel rămâne memorabilă și apreciată în inimile tuturor celor care au avut privilegiul să lucreze alături de el în cadrul Primăriei comunei Satchinez.

Articolul precedentInvestiții majore și direcții de acțiune pentru 2024: Declarația președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica
Articolul următorUniversitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș pregătește partea fizică a Programului Intensiv Hibrid (BIP) 2024 despre Incluziune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.