Acasă Evenimente Primarul Florin Bucur din Moșnița Nouă Anunță Contractul pentru Investiția Finanțată prin...

Primarul Florin Bucur din Moșnița Nouă Anunță Contractul pentru Investiția Finanțată prin PNRR

183
0

 

 

Primăria Moșnița Nouă anunță semnarea contractului de execuție pentru o investiție deosebit de importantă, finanțată prin PNRR – COMPONENTA MANAGEMENTUL DEȘEURILOR PENTRU CENTRELE DE COLECTARE CU APORT VOLUNTAR (CAV-uri). Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți gestionarea deșeurilor în comunitate și de a promova reciclarea și colectarea selectivă a acestora.

Valoarea totală a finanțării este de 4.558.786,52 lei (TVA inclus), iar valoarea contractului de execuție este de 2.378.011,05 lei (TVA inclus). Semnarea acestui contract reprezintă un pas esențial în implementarea proiectului și în realizarea obiectivelor propuse pentru gestionarea eficientă a deșeurilor în Moșnița Nouă.

Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis la data de 15.02.2024, iar termenul de execuție al proiectului este de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Acest lucru demonstrează angajamentul și determinarea Primăriei Moșnița Nouă de a finaliza proiectul într-un timp cât mai scurt, pentru a aduce beneficii rapide și durabile comunității locale.

Investiția se va desfășura în Moșnița Veche și va contribui la modernizarea infrastructurii de gestionare a deșeurilor în această zonă, beneficiind astfel de locuitorii din Moșnița Veche, Albina, Urseni, Rudicica și din împrejurimi. Proiectul reprezintă o parte importantă a eforturilor autorităților locale de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și de a promova un mediu sănătos și sustenabil.

Cu acest demers, Primăria Moșnița Nouă demonstrează preocuparea pentru problemele de mediu și pentru bunăstarea comunității, angajându-se activ în găsirea soluțiilor optime pentru gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător.

#MosnitaNoua #PrimariaMosnitaNoua #MoșnițaVeche #Albina #Urseni #Rudicica #proiect #finantare #PNRR #centrudecolectare

Articolul precedentTimișoara Deschide Noi Spații pentru Comunitate în 2024
Articolul următorIn Memoriam: Gabriel Bălan – Arhitectul Care a Lăsat Multe Proiecte deosebite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.