Acasă Evenimente Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Plânge Pierderea Profesorului Gabriel Szekely

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Plânge Pierderea Profesorului Gabriel Szekely

379
0

 

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara se confruntă cu o pierdere profundă în urma decesului regretatului cadru didactic Gabriel Szekely, în vârstă de 48 de ani. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, unde Szekely a desfășurat o activitate didactică remarcabilă.

Născut la Arad, Gabriel Szekely a urmat o educație de elită, absolvind Liceul de Arte Plastice din Timișoara și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Într-o carieră dedicată în întregime domeniului arhitecturii și peisagisticii, Szekely a fost un pilon al cunoașterii și creativității la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” timp de peste 20 de ani.

Cu o experiență vastă și un portofoliu impresionant, Gabriel Szekely a contribuit semnificativ la dezvoltarea domeniului arhitecturii și urbanismului, fiind autorul a peste 120 de proiecte de construcții autorizate. Proiectele sale includ o gamă largă de structuri, de la case și hale industriale la ferme de animale, policlinici și biserici. Printre realizările sale notabile se numără și proiectarea bisericii din curtea universității unde a activat, o creație care va rămâne ca o amintire vie a talentului și dedicării sale.

Profesorul Szekely a fost nu doar un arhitect de succes, ci și un cercetător dedicat, deținând un doctorat în Arhitectură și având studii aprofundate în domeniul reabilitării clădirilor. Contribuțiile sale în educație și în domeniul profesional vor rămâne o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de arhitecți și urbanisti.

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” și comunitatea academică își exprimă profundul regret și condoleanțele față de familia și colegii lui Gabriel Szekely în aceste momente dificile. Contribuția sa remarcabilă la învățământ și la domeniul arhitecturii va fi mereu amintită și apreciată cu recunoștință și respect.

Articolul precedentVicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, împreună cu Ministrul Mediului, Mircea Fechet: Dialog Constructiv pentru Protejarea Mediului
Articolul următorPromovarea Negocierii Colective și Conștientizarea Legii Dialogului Social în Întreprinderile Mici și Mijlocii: O Campanie Essentielă pentru Comunitatea de Muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.