Acasă Social Timișoara ia Măsuri împotriva Abandonului Necorespunzător a Deșeurilor

Timișoara ia Măsuri împotriva Abandonului Necorespunzător a Deșeurilor

84
0

 

Într-un efort de a menține orașul curat și de a promova responsabilitatea față de mediu, autoritățile din Timișoara au luat măsuri decisive împotriva abandonului sau depozitării necorespunzătoare a deșeurilor.

Recent, trei firme de construcții au fost sancționate cu amenzi în valoare de 40.000 lei fiecare, pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor pe șantierele de lucru de pe străzile Cernăuți, Ștefan cel Mare și Enric Baader. Aceste amenzi au fost aplicate conform legii OUG nr. 92 din 2021 de către Poliția Locală Timișoara. Pe lângă sancțiunile financiare, companiile au fost obligate să sorteze și să predea corespunzător deșeurile.

Este esențial să recunoaștem că gestionarea corectă a deșeurilor este o responsabilitate comună. În ultimele trei săptămâni, alte 25 de sancțiuni au fost aplicate, totalizând 34 de amenzi în valoare de 71.500 lei. Aceste acțiuni demonstrează hotărârea autorităților de a combate abandonul deșeurilor și de a proteja mediul înconjurător.

Facem un apel către toate firmele din domeniul construcțiilor să respecte cu strictețe regulile privind gestionarea deșeurilor și să colaboreze pentru menținerea curățeniei în oraș. Abandonarea deșeurilor sau depozitarea necorespunzătoare a acestora nu sunt doar probleme de mediu, ci și de sănătate publică și de estetică urbană. Prin acțiuni concrete și colaborare, putem asigura un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii orașului nostru.

Articolul precedentPromovarea Negocierii Colective și Conștientizarea Legii Dialogului Social în Întreprinderile Mici și Mijlocii: O Campanie Essentielă pentru Comunitatea de Muncă
Articolul următorSancțiuni Drastice pentru Abandonul de Deșeuri în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.