Acasă Evenimente Lucrări în desfășurare la intersecția străzilor Câmpului și Holdelor din Ghiroda

Lucrări în desfășurare la intersecția străzilor Câmpului și Holdelor din Ghiroda

122
0

 

 

Primăria Ghiroda dorește să informeze locuitorii cu privire la lucrările în desfășurare pe Lotul 16, la intersecția dintre strada Câmpului și strada Holdelor. Aceste lucrări sunt parte din proiectul de construcție a unui podeț în această zonă.

### Impactul asupra circulației

Din cauza lucrărilor în curs, circulația prin această intersecție este afectată. Pentru a asigura siguranța participanților la trafic și a muncitorilor implicați în proiect, accesul auto este restricționat în această zonă.

### Data redeschiderii

Primăria Ghiroda dorește să vă informeze că intersecția va fi redeschisă traficului auto începând cu data de mâine, 09.02.2024. Astfel, după finalizarea lucrărilor, locuitorii și participanții la trafic vor putea circula în mod normal prin această zonă.

### Mulțumiri pentru înțelegere

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de restricțiile de trafic și vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Lucrările în desfășurare sunt menite să îmbunătățească infrastructura din Ghiroda și să contribuie la siguranța și confortul comunității noastre.

### Pentru informații suplimentare

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acest proiect, vă rugăm să contactați Primăria Ghiroda la numărul de telefon sau adresa de email indicate pe site-ul oficial al administrației locale.

Mulțumim pentru colaborare și pentru sprijinul acordat în îmbunătățirea comunității noastre!

Primăria Ghiroda

Articolul precedentTimișul intră în Hora Reciclării cu RetuRo!
Articolul următorInvestiții majore și direcții de acțiune pentru 2024: Declarația președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.