Acasă Politic Arena de Rugby de pe strada Pictor Theodor Aman: Un Proiect care...

Arena de Rugby de pe strada Pictor Theodor Aman: Un Proiect care Prinde Viață sub Îndrumarea Viceprimarului Cosmin Tabără

195
0

 

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, aduce vești entuziasmante pentru comunitatea iubitorilor de rugby din oraș. Arena de rugby de pe strada Pictor Theodor Aman se pregătește să prindă viață, o veste așteptată cu nerăbdare de către toți cei implicați în acest sport.

Cu expertiza tehnică și Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) deja finalizate, proiectul are toate ingredientele necesare pentru a deveni realitate. Viceprimarul Tabără subliniază importanța acestui proiect în contextul în care echipa de rugby din Timișoara a demonstrat performanțe remarcabile, câștigând Cupa României și calificându-se în finala Cupei. Cu toate acestea, condițiile precare de antrenament trebuie remediate pentru a oferi sportivilor un mediu propice dezvoltării lor.

Proiectul se adresează atât sportului de masă, cât și performanței, oferind o infrastructură modernă și funcțională. Cu o capacitate de 1800 locuri, tribuna va include vestiare, camere tehnice, un centru de recuperare și spații destinate arbitrilor. De asemenea, va fi construit un teren acoperit cu iarbă și dotat cu nocturnă, alături de un teren de antrenament. Pentru cei mici, va exista un teren de dimensiuni reduse, acoperit cu gazon sintetic și echipat cu un balon de protecție.

Viceprimarul Tabără subliniază și importanța inclusivității, asigurând că baza va oferi facilități separate pentru copii și juniori, inclusiv vestiare, grupuri sanitare și un centru de recuperare. De asemenea, va exista o sală de fitness accesibilă și pentru părinți, alături de o cafenea pentru socializare și relaxare.

Cu toate promisiunile din trecut, unele rămase nerealizate, Viceprimarul Tabără asigură comunitatea că de data aceasta lucrurile vor merge conform planului. Proiectul are susținerea necesară și va fi implementat cu responsabilitate și pragmatism, oferind astfel un nou impuls dezvoltării rugbyului în Timișoara.

Împreună cu alte proiecte importante precum stadionul “Eroii Timisoarei”- Lego și baza Mircea cel Bătrân, construcția are potențialul de a transforma peisajul sportiv al orașului și de a consolida poziția Timișoarei ca un centru regional al sportului și recreerii.

Articolul precedentLucrări de Noapte pentru Dezvoltarea Centurii Timișoara Sud: Progres în Zona Giroc și Freidorf
Articolul următorBucurie și Învățare: Ziua Mondială a Cititului sărbătorită la Grădinița din Giarmata Vii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.