Acasă Evenimente Succesul parteneriatului dintre Primăria Moravița și Crucea Roșie: Comunitate mobilizată pentru sănătate

Succesul parteneriatului dintre Primăria Moravița și Crucea Roșie: Comunitate mobilizată pentru sănătate

132
0

 

 

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, a transmis recent rezultatele impresionante ale colaborării dintre administrația locală și Crucea Roșie. După o prezență de 10 zile în comunitatea lor, rezultatele sunt demne de laudă, cu un total de 912 consultații și teste medicale efectuate.

Parteneriatul a adus beneficii semnificative pentru locuitorii comunei, oferindu-le posibilitatea de a efectua analize și consultații gratuite în mai multe domenii de specialitate medicală. Rezultatele comunicate de Primarul Răzvan Brăzdău arată că s-au realizat 160 de consultații la medicina generală, 71 de consultații pediatrice, 34 de intervenții stomatologice, 112 teste de optometrie și 22 de consultații ginecologice. Un număr impresionant de 248 de persoane au beneficiat de aceste servicii medicale, demonstrând astfel impactul pozitiv al inițiativei.

În declarația sa, Primarul a subliniat importanța sănătății și recunoștința față de echipa Crucea Roșie pentru sprijinul acordat. Această colaborare a demonstrat că atunci când administrația locală și organizațiile neguvernamentale lucrează împreună, pot aduce schimbări reale în viața comunității.

Reușita acestui parteneriat evidențiază importanța inițiativelor locale în promovarea sănătății și accesului la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii unei comunități. Este un exemplu inspirațional de mobilizare și implicare a comunității pentru bunăstarea și sănătatea tuturor membrilor acesteia.

Aceste rezultate încurajează și inspiră alte comunități să exploreze posibilitatea de a iniția parteneriate similare pentru a asigura accesul la îngrijire medicală pentru toți locuitorii lor. Sănătatea este, într-adevăr, cea mai importantă, iar această colaborare este un pas semnificativ în direcția asigurării acestui drept fundamental pentru toți.

Articolul precedentContinuă demolarea garajelor în Timișoara!
Articolul următorLucrări de Noapte pentru Dezvoltarea Centurii Timișoara Sud: Progres în Zona Giroc și Freidorf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.