Acasă Social Sorin Grindeanu avertizează asupra unor informații de tip FAKE News!

Sorin Grindeanu avertizează asupra unor informații de tip FAKE News!

125
0

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut astăzi o declarație fermă împotriva unor practici ilegale de folosire a imaginii sale în scopuri comerciale frauduloase. Grindeanu a anunțat că a sesizat instituțiile abilitate pentru a identifica și pedepsi conform legii persoanele implicate în promovarea unei presupuse vânzări de acțiuni la o companie, folosindu-se de imaginea sa în mod fraudulos.

Acest demers vine ca răspuns la apariția unor informații false care îl implicau pe Sorin Grindeanu într-o presupusă campanie de promovare a unei companii prin intermediul vânzării de acțiuni. Ministrul Transporturilor a calificat aceste informații drept o tentativă grosolană de manipulare și a subliniat faptul că el nu a făcut și nu va face reclamă pentru nicio companie. Mai mult decât atât, Grindeanu a declarat că nu va accepta ca imaginea sa să fie folosită în astfel de acțiuni frauduloase.

Această poziție fermă a lui Sorin Grindeanu evidențiază importanța protejării drepturilor individuale și a combaterii practicilor ilegale de manipulare și înșelăciune. Prin acțiunile sale, ministrul Transporturilor transmite un mesaj clar că astfel de practici nu vor fi tolerate și că instituțiile abilitate vor interveni pentru a identifica și sancționa pe cei vinovați conform legii. Este un apel la responsabilitate și integritate în mediul public și comercial, subliniind importanța respectării eticii și legalității în toate acțiunile noastre.

Articolul precedentPrimăria Timișoara vine în întâmpinarea celor pasionați de turism și iubitori ai orașului, anunțând deschiderea unui post în cadrul echipei specializate în promovarea și ghidarea turiștilor în Timișoara
Articolul următorPrimarul comunei Lovrin Marius Graur duce la un alt nivel Piața din Lovrin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.