Acasă Evenimente Primarul comunei Lovrin Marius Graur duce la un alt nivel Piața din...

Primarul comunei Lovrin Marius Graur duce la un alt nivel Piața din Lovrin!

483
0

Primarul comunei Lovrin, Marius Graur, a făcut o declarație importantă referitoare la o investiție semnificativă ce urmează să fie realizată în localitate. Potrivit anunțului făcut de edilul local, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNI) va scoate la licitație modernizarea pieței din Lovrin, proiect evaluat la suma de 19 milioane de lei.

Această investiție nu doar că va aduce beneficii semnificative locuitorilor din Lovrin, ci și pentru întreaga zonă din jurul comunei. Modernizarea pieței reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii locale și creșterii calității vieții comunității.

Prin această inițiativă, autoritățile locale demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, oferind locuitorilor un spațiu mai sigur și mai confortabil pentru activitățile comerciale și sociale. De asemenea, această investiție ar putea stimula și economia locală, atrăgând mai mulți vizitatori și potențiali investitori în zonă.

Este de așteptat ca procesul de licitație să atragă interes din partea unor companii specializate în construcții și dezvoltare urbană, iar alegerea contractorului să se facă în conformitate cu criterii de calitate și eficiență. Astfel, comuna Lovrin se îndreaptă spre un viitor mai prosper și mai modern, datorită eforturilor și inițiativelor liderilor locali precum Marius Graur.

Articolul precedentSorin Grindeanu avertizează asupra unor informații de tip FAKE News!
Articolul următorUn bărbat a intrat cu motocicleta în mașina de poliție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.