Acasă Evenimente Primăria Timișoara vine în întâmpinarea celor pasionați de turism și iubitori ai...

Primăria Timișoara vine în întâmpinarea celor pasionați de turism și iubitori ai orașului, anunțând deschiderea unui post în cadrul echipei specializate în promovarea și ghidarea turiștilor în Timișoara

150
0

 

Primăria Timișoara vine în întâmpinarea celor pasionați de turism și iubitori ai orașului, anunțând deschiderea unui post în cadrul echipei specializate în promovarea și ghidarea turiștilor în Timișoara. Oportunitatea este deschisă pentru cei dornici să contribuie la dezvoltarea și promovarea orașului nostru frumos.

Postul disponibil este cel de Inspector de specialitate în cadrul Departamentului de specialitate 1A – Compartimentul Turism, adresându-se profesioniștilor cu experiență în domeniu. Persoanele interesate sunt încurajate să își depună candidatura până la data de 16 februarie 2024, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara.

Cerințele și detalii privind bibliografia necesară sunt disponibile pe site-ul Primăriei Timișoara, la secțiunea dedicată Resurselor Umane. Aici, cei interesați pot găsi informații suplimentare despre condițiile de concurs și pașii de urmat pentru a aplica.

Rolul acestui post nu doar că oferă oportunitatea de a lucra într-un domeniu fascinant și dinamic, dar și de a contribui la consolidarea și creșterea atractivității orașului Timișoara în ochii turiștilor din întreaga lume. Este un moment deosebit pentru cei care doresc să își pună în valoare cunoștințele și pasiunea pentru turism, alăturându-se echipei dedicate promovării și dezvoltării turistice a Timișoarei.

Articolul precedentSCM Politehnica Timișoara a sărbătorit cariera impresionantă a unuia dintre cei mai emblematici jucători ai echipei, Cristi Fenici
Articolul următorSorin Grindeanu avertizează asupra unor informații de tip FAKE News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.