Acasă Evenimente Continuă demolarea garajelor în Timișoara!

Continuă demolarea garajelor în Timișoara!

118
0

 

Primăria continuă eforturile pentru modernizarea și revitalizarea cartierelor din oraș prin demararea unui amplu proiect de demolare și înlocuire a garajelor și construcțiilor provizorii vechi cu spații verzi și locuri de parcare. Planul administrației locale vizează intervenția în zonele Lipovei, Aradului, Mocerului, Sănătății și Martirilor, cu scopul de a crea 300 de noi locuri de parcare.

Această inițiativă are ca obiectiv îmbunătățirea aspectului și funcționalității cartierelor, oferind locuitorilor mai multe spații verzi, căi de acces bine delimitate și locuri de joacă pentru copii. În prima etapă a proiectului, sunt propuse spre demolare 231 de garaje și clădiri provizorii vechi, care se află în stare de degradare și nu mai corespund standardelor actuale.

Primăria va transmite notificări către proprietarii garajelor propuse pentru demolare, aceștia având la dispoziție 30 de zile pentru a demola construcțiile provizorii în regie proprie. În cazul în care, după expirarea acestui termen, garajele nu vor fi demolate, autoritățile locale vor interveni, recuperând cheltuielile aferente demolării de la beneficiarul contractului de închiriere.

Aceste demersuri au ca scop rezolvarea problemelor legate de deficitul de locuri de parcare, dar și îmbunătățirea calității vieții în aceste cartiere, oferind un mediu mai sănătos și mai sigur pentru toți locuitorii. Prin crearea de spații verzi și locuri de joacă, se promovează un stil de viață activ și ecologic, contribuind la bunăstarea comunității. Este un pas important în direcția modernizării și dezvoltării durabile a orașului nostru.

Articolul precedentUn bărbat a intrat cu motocicleta în mașina de poliție!
Articolul următorSuccesul parteneriatului dintre Primăria Moravița și Crucea Roșie: Comunitate mobilizată pentru sănătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.