Acasă Sport Performanțe de excepție pentru Tinerii Alb-Violeți în Ultimul Turneu din Faza Județeană

Performanțe de excepție pentru Tinerii Alb-Violeți în Ultimul Turneu din Faza Județeană

132
0

 

 

Sâmbăta trecută a fost marcată de o serie de victorii impresionante pentru echipele de juniori ale clubului, sub conducerea antrenorilor dedicati și adevăraților pasionați de handbal. Faza județeană destinată juniorilor IV a oferit oportunitatea tinerilor handbaliști să strălucească, iar aceștia nu au dezamăgit.

Echipa condusă de antrenoarea Cristina Șunei a reușit să încheie faza județeană neînvinși, demonstrând abilități remarcabile pe teren. În ultimul turneu, acești tineri talentați au învins echipele CSC Moșnița și Școala Generală nr 7 cu scoruri impresionante de 27-16 și 27-25, confirmându-și poziția de lideri în competiție.

Juniorii 3, sub îndrumarea antrenorului Dan Morar, au oferit un spectacol de goluri în fața echipei CS Giroc-Chisoda, încheind partida cu un scor final de 34-57, reflectând determinarea și calitatea jocului lor.

La fel de impresionantă a fost și performanța echipei de juniori 2, care a întâlnit LPS Banatul Timișoara. Acești tineri promițători au obținut o victorie meritată cu scorul de 35-41, subliniind astfel profundul lor angajament față de performanță și spiritul echipei.

În lumea handbalului masculin, echipa condusă de Nae Alexandru a dat lovitura într-un meci crucial împotriva echipei din Biled. Cu un scor concludent de 27-48, acești tineri handbaliști au demonstrat că dedicația și pregătirea asiduă pot aduce rezultate de succes.

Seria victoriilor continuă să consolideze prestigiul clubului și să ofere o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de handbal din Timișoara. Cu astfel de performanțe remarcabile, echipa reușește să își mențină poziția de lider și să aducă bucurie susținătorilor.

**HAI POLI!** #handbalalbviolet #polihandbal #Timișoara

Articolul precedentVarianta Ocolitoare Timișoara Vest, pe Drumul Drept către Realizare!
Articolul următorUn bărbat a fost filmat în timp ce abandona trei pui de câine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.