Acasă Evenimente Incident la Teatrul German din Timișoara – Dosar penal deschis pentru nerespectarea...

Incident la Teatrul German din Timișoara – Dosar penal deschis pentru nerespectarea măsurilor de securitate

164
0

 

La data de 4 februarie 2024, în jurul orei 20:12, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost alertați cu privire la un incident în timpul unui spectacol desfășurat pe strada Mărășești, la Teatrul German.

Ajungând rapid la fața locului, forțele de ordine au constatat că un panou din lemn, folosit în cadrul decorului și asigurat de doi bărbați, s-a prăbușit, cauzând rănirea unei femei în vârstă de 38 de ani. Victima a fost imediat transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În urma incidentului, cei doi bărbați care susțineau panoul au suferit și ei răni, însă nu au necesitat transport la spital.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor de securitate și sănătate în muncă. Polițiștii efectuează cercetări amănunțite pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea acestui incident regretabil.

Incidentul de la Teatrul German din Timișoara subliniază importanța respectării măsurilor de securitate în activitățile culturale și evidențiază nevoia de a acorda o atenție sporită asigurării condițiilor de siguranță pentru spectatori și personalul implicat în desfășurarea evenimentelor artistice.

Articolul precedentPrimăria Ghiroda solicită îmbunătățirea Serviciilor de Transport în Comun
Articolul următor5 februarie – Ziua de naștere a fotbaliștilor celebri! De la Regele Hagi la unicii Ronaldo și Neymar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.