Acasă Evenimente S-a dat startul la înscrieri la cel mai așteptat maraton din Timișoara-...

S-a dat startul la înscrieri la cel mai așteptat maraton din Timișoara- Timotion – 10 ani de mișcare

143
0

 

Începe o nouă ediție a evenimentului Timotion – Timișoara se mișcă, marcând un deceniu de implicare activă și susținere pentru cauzele esențiale din Timișoara și județul înconjurător. Anul acesta, organizatorii anunță cu bucurie că înscrierile au fost deschise, iar participanții sunt invitați să se alăture acestui eveniment plin de energie, dedicat mișcării, solidarității și schimbării pozitive în comunitate.

Timotion 2024 propune 8 curse distincte, adaptate diferitelor nivele de pregătire și preferințelor participanților. Fie că ești pasionat de alergare, vrei să încerci o plimbare în pas de viteză sau preferi o abordare mai relaxată, evenimentul are ceva de oferit pentru toți.

Acest aniversar aduce un motiv suplimentar de bucurie și determinare, reflectând implicarea comunității în ultimul deceniu. Fondurile strânse din Timotion vor contribui la susținerea a 17 proiecte sociale și educaționale ale unor organizații precum Action for People, Atlas CNB, Colț de Banat, Copii si Zane, Educația la Sat, Asociația Little People Romania și multe altele.

Data de 12 mai este marcată în calendar pentru a aduna toți participanții în Piața Huniade, unde împreună vor alerga pentru 17 proiecte sociale și educative. O oportunitate de a face diferența în comunitate, de a susține inițiativele care construiesc un viitor mai bun pentru toți.

Prin Timotion, comunitatea Timișoarei devine actorul principal în schimbarea pozitivă. Toți cei interesați de detalii despre înscriere și despre eveniment le pot găsi pe pagina Timotion sau în primul comentariu de mai jos.

Alătură-te Timotion și contribuie la construirea unui viitor bazat pe bine și frumos! #10aniTimotion #Timotion #FundațiaComunitarăTimişoara #FCTM #Alergotura

Articolul precedentGândiri Inspiratoare ale Părintelui Constantin Necula despre Iubirea față de Aproapele
Articolul următorKylian Mbappé Anunță Transferul la Real Madrid – Un Final de Telenovelă în Lumea Fotbalului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.